Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Mergpijp met toast €15,00
Wildpaté met uien compote €12,50
Goujonettes van tongschar met tartaarsaus €15,00/25,00
Heldere wildbouillon met boschampignons €8,75
Carpaccio van wilde eend €17,50
Langoustines bereid op ijzeren plaat met lookmayonaise €27,50
Salade met Langoustinesstaartjes, gerookte zalm en truffelmayonaise €37,50

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereide rundertartaar, sla en frietjes €23,50
Kabeljauw op de huid gebakken met groene kool €31,00
Tarbotin Schaapskooi €32,00
Grietmoot met mousseline €31,50
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille €29,50
Hoeve-patrijs met herfstgarnituurtjes €39,00
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers) €59,50
Fazant met witloof à la Brabançonne (2pers) €59,50
Fazant met zuurkool (2pers) €59,50
Hazenrug met lichte pepersaus (2pers) €62,00
Wilde eend met sinaasappel (2pers.) €58,50

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Realisatie: Pluym ICT