Menu

De Schaapskooi is befaamd om haar eerlijke keuken. Verse ingrediënten worden met veel zorg en liefde bereid door onze professionele keukenbrigade. Er is een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils, van zilte schaal- en schelpdieren tot een lekkere côte à l’os. We serveren ook seizoensgebonden gerechten. Onze specialiteiten zijn lamsvlees, asperges en wild. Ook Zeeuwse lekkernijen zoals Oosterscheldekreeft en bijzondere (bij)gerechten zoals hoppescheuten sieren onze kaart. De dessertkaart laat u watertanden van een mix van vertrouwde en vernieuwende nagerechten.

 

 

Wijn

Een gerecht komt niet tot z’n recht zonder een goede wijn, meent chef kok en uitbater van De Schaapskooi Marc de Rijcke. De Schaapskooi biedt haar gasten daarom een ruime keuze aan wijnen uit alle windstreken. Wijnliefhebbers worden desgewenst getrakteerd op een speciaal woordje van Marc, wijnliefhebber in hart en nieren.