Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Carpaccio van wilde eend | €19,25 |
Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen | €9,25 |
Duo van wildpaté met uienconfituur | €15,00 |
Mergpijp met toast (20 min) | €15,00 |
Goujonettes van wit vis en tartaarsaus | €18,50/27,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Vitello tonnato | €17,50 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €29,50 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €27,50 |
Kabeljauw op de huid gebakken | €35,00 |
Tarbotin Schaapskooi | €35.00 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €31,00 |
Entrecote met saus naar keuze | €44,75 |
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers) | €75,00 |
Fazant met witloof à la BrabanÇonne (2 pers) | €75,00 |
Hazenrug met lichte pepersaus (2 pers) | €70,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.