Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Heldere bouillon met asperges | €8,00 |
Asperges op Vlaamse wijze / Mousselinesaus 4 st | €19,50 |
Asperges met rauwe ham en mosterd vinaigrette 4 st | €19,50 |
Asperges, gepocheerd Hoeve-eitje en roosje gerookte zalm | €24,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Mergpijp met toast (20 min) | €15,00 |
Vitello tonnato | €17,50 |
Baby kreeft "Belle-Vue" | €30,00 |
Baby kreeft in de oven | €35,00 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €29,50 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €27,50 |
Vol-au-vent van gevogelte, Parijse champignons en balletjes | €27,52 |
Asperges op Vlaamse wijze / Mousselinedaus 6 st | €25,50 |
Asperges zoals het hoort te Limburg 6 st | €29,50 |
Asperges, grietfilet en kruiden mousseline 4 st | €33,50 |
Asperges, lamsfilet en eigen jus 4 st | €35,00 |
Tarbotin Schaapskooi | €35.00 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €31,00 |
Jonge Franse duif "Clamart" | €37,50 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.