Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen€9,25
Duo van wildpaté met uienconfitur€17,50
Carpaccio van wilde eend€19.25
Warme Camembert, Luikse stroop en rauwe ham€19.50
Vitello tonnato€19,50
Dim Sums met pikant sausje€15,00
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise€30,00

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain),€30,00
Paling "Napolitane"€37,00
Tarbotin Schaapskooi€37,50
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille€33,00
Hoeve-patrijs met herfstgarnituurtjes€49,50
Fazant met appeltjes en fine champagne daus (2 pers)€75,00
Fazant met witfoof à la Brabanconne (2 pers)€75,00
Hazenrug met lichte pepersaus (2 pers)€75,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.