Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Heldere bouillon met fijne garnituur | €9.25 |
Asperges op Vlaamse wijze 4st | €22,50 |
Asperges met mousselinesaus 4st | €22,50 |
Asperges, gepocheerd Hoeve-eitje en roosje gerookte zalm | €24,50 |
Tomaat met Budrrata mozzarella | €22,00 |
Sashimi van Mowi zalm | €21,00 |
Gemarineerde rauwe zalm | €23,00 |
Vitello tonnato | €19,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €30,00 |
Babykreeft 'Belle-Vue" | €34,75 |
Babykreeft in de oven | €38,00 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €30,00 |
Asperges op Vlaamse wijze 6 st | €33,50 |
Asperges met Mousseline saus 6st | €33,50 |
Asperges zoals het hoort te Limburg 6st | €35,00 |
Asperges, grietfilet en kruiden Mousseline 4st | €35,00 |
Asperges, geroostede lamsfilet en eigen jus 4st | €37,50 |
Paling "Napolitane" | €37,00 |
Tarbotin Schaapskooi | €37,50 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €33,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.