Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Carpaccio van wilde eend€19,25
Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen€9,25
Duo van wildpaté met uienconfituur€15,00
Mergpijp met toast (20 min)€15,00
Goujonettes van wit vis en tartaarsaus€18,50/27,50
Dim Sums met pikant sausje€15,00
Vitello tonnato€17,50
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise€29,50

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain),€27,50
Kabeljauw op de huid gebakken€35,00
Tarbotin Schaapskooi€35.00
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille€31,00
Entrecote met saus naar keuze€44,75
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers)€75,00
Fazant met witloof à la BrabanÇonne (2 pers)€75,00
Hazenrug met lichte pepersaus (2 pers)€70,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.