Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Carpaccio van wilde eend€18,25
Duo van wildpate met uienconfituur€15,00
Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen€9,25
Dim Sums met pikant sausje€15,00
Secreto€18,25
Sahimi van Mowi Zalm€17,50
Gemarineerde rauwe zalm€20,00
Vitello tonnato€17,50
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise€29,50

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huisbereide rundertartaar, sla en frietjes (filet Americain)€27,50
Tarbotin Schaapskooi€35.00
Kabeljauw op de huid gebakken €35,00
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille€31,00
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers)€75,00
Fazant met witloof à la Brabanconne (2 pers)€75,00
Hazenrug met lichte peper saus (2 pers)€70,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.