Suggesties van de Chef: Voorgerechten
| Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen | €9,25 |
| Duo van wildpaté met uienconfitur | €17,50 |
| Carpaccio van wilde eend | €19.25 |
| Warme Camembert, Luikse stroop en rauwe ham | €19.50 |
| Vitello tonnato | €19,50 |
| Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
| Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €30,00 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
| Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €30,00 |
| Paling "Napolitane" | €37,00 |
| Tarbotin Schaapskooi | €37,50 |
| Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €33,00 |
| Fazant met appeltjes en fine champagne daus (2 pers) | €75,00 |
| Fazant met witfoof à la Brabanconne (2 pers) | €75,00 |
| Hazenrug met lichte pepersaus (2 pers) | €75,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
