Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen | €9,25 |
Duo van wildpaté met uienconfitur | €17,50 |
Carpaccio van wilde eend | €19.25 |
Warme Camembert, Luikse stroop en rauwe ham | €19.50 |
Vitello tonnato | €19,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €30,00 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €30,00 |
Paling "Napolitane" | €37,00 |
Tarbotin Schaapskooi | €37,50 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €33,00 |
Hoeve-patrijs met herfstgarnituurtjes | €49,50 |
Fazant met appeltjes en fine champagne daus (2 pers) | €75,00 |
Fazant met witfoof à la Brabanconne (2 pers) | €75,00 |
Hazenrug met lichte pepersaus (2 pers) | €75,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.