Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Heldere bouillon met asperges | €9.25 |
Asperges op Vlaamse wijze 4st | €22,50 |
Asperges met mousselinesaus 4st | €22,50 |
Asperges met rauwe ham en mosterd vinaigrette 3st | €22,50 |
Toast champignons | €20,00 |
Vitello tonnato | €19,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €30,00 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €30,00 |
Asperges op Vlaamse wijze 6 st | €33,50 |
Asperges met Mousseline saus | €33,50 |
Asperges zoals het hoort te Limburg 6st | €35,00 |
Asperges, grietfilet en kruiden Mousseline 4st | €35,00 |
Asperges, geroostede lamsfilet en eigen jus 4st | €37,50 |
Tarbotin Schaapskooi | €37,50 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €33,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.