Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Meloen met Parmaham | €21,50 |
Secreto | €20,00 |
Artisjok met vinaigrette | €15,00 |
Tomaat met Budrrata mozzarella | €22,00 |
Sashimi van Mowi zalm | €21,00 |
Gemarineerde rauwe zalm | €23,00 |
Vitello tonnato | €19,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €30,00 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €30,00 |
Paling Provençaal | €38,50 |
Zeebaars van de grill (beperkt) | €33,50 |
Paling "Napolitane" | €37,00 |
Tarbotin Schaapskooi | €37,50 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €33,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.