Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Salade met lauwe geitenkaasje | €15.00 |
Vitello tonnato | €17,50 |
Secreto 07 | €18,25 |
Goujonettes van witvis met tartaarsaus | €26,50/28,50 |
Carpaccio van wilde eend | €18.25 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €29,50 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereide rundertartaar, sla en frietjes (filet Americain) | €24.75 |
Tarbotin Schaapskooi | €35,00 |
Kabeljauw op de huid gebakken, mousseline | €32,50 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €31,00 |
Boeren zwartpootkip in de oven gegaard, witloofsalade en frietjes (2 pers.) | €47,50 |
Wilde eend met sinaasappelsaus (2 pers) | €62.00 |
Hoeve-patrijs met herfstgarnituurtjes | €41.00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.