Suggesties van de Chef: Voorgerechten
Heldere bouillon met paddenstoelen | €9.25 |
Warme camanbert, Luiks stroop en rauwe ham | €19,50 |
Toast champignons | €20,00 |
Goujonettes van wit vis en tartaarsaus | €19,50/28,50 |
Vitello tonnato | €19,50 |
Dim Sums met pikant sausje | €15,00 |
Langoustines bereid op ijzerenpaat met lookmayonaise | €30,00 |
Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten
Huis bereiden rundertartaar, sla en frietjes (filet americain), | €28,50 |
Vol-au-vent van gevogelte, Parijse champignons en balletjes | €29,50 |
Piepkuiken met dragonsaus | €29,50 |
Ossoboco | €30,00 |
Tarbotin Schaapskooi | €35.00 |
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille | €33,00 |
Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.