Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Carpaccio van wilde eend€18,25
Salade met lauwe geitenkaasje€13,00
Vitello tonnato€17,50
Secreto 07€18,25
Goujonettes van tongschar met tartaarsajus€17.50/26.00
Langoustines bereid op ijzeren plaat met lookmayonaise€29,50

 

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereide rundertartaar, sla en frietjes (filet Americain)€24.75
Vol-au-vent van gevogelte, Parijse champignons en balletjes  €26,00
Kabeljauw op de huid gebakken "vierge"€32,50
Tarbotin Schaapskooi€34,50
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille

€31,00

Entrecote, met saus naar keuze€40,00
Wilde eend met sinaasappel saus (2 pers.)€31,00
Hoeve-patrijs met herfst garnituurtjes€ 41,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.