Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Aardappel, hand gepelde Noordzee garnalen en mousseline€25,00
Salade met lauwe geitenkaasje€13,00
Kleine vissoep met rouille

€18,50

Heldere wildbouillon met boschampignons

€9,25
King krab, blanke botersaus en zachte look€68,25
Gebakken ganzenlever, zoet sausje€26,75
Langoustines bereid op ijzeren plaat met lookmayonaise€29,50

 

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereide rundertartaar, sla en frietjes€24,75
Kabeljauw op de huid gebakken met groene kool€32,50
Tarbotin Schaapskooi€34,50
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille

€31,00

Enrtecote, met saus naar keuze€40,00
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers)€62,50
Fazant met witloof à la brabanÇonne (2pers)€62,50
Herten filet met mosterdsaus€36,50
Kalfszweriken zoet-zuur saus€38,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.