Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Carpaccio van wilde eend€18,25
Duo van wildpaté met uienconfituur€ 13,00
Heldere wildbouillon met bospaddenstoelen€ 9,25
Salade met lauwe geitenkaasje€13,00
Vitello tonnato€17,50
Secreto 07€18,25
Goujonettes van tongschar met tartaarsajus€17.50/26.00
Langoustines bereid op ijzeren plaat met lookmayonaise€29,50

 

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereide rundertartaar, sla en frietjes (filet Americain)€24.75
Kabeljauw op de huid gebakken €32,50
Tarbotin Schaapskooi€34,50
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille

€31,00

Entrecote, met saus naar keuze€40,00
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers.)€62,50
Fazant met witloof a la Brabanconne (2 pers.)€62,50
Hazenrug met lichte pepersaus (2 pers.)€62,50
Hertenfilet met mosterdsaus€36,50
Hoeve-patrijs met herfst garnituurtjes€ 41,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.