Suggesties van de Chef: Voorgerechten

Mergpijp met toast€15,00
Salade met lauwe geitenkaasje€12,50
Vitello tonnato

€17,50

Heldere wildbouillon met boschampignons

€12,50
Carpaccio van wilde eend€17,50
Wildpaté met uien compote€12,50
Gebakken ganzenlever, zoet sausje€25,50
Langoustines bereid op ijzeren plaat met lookmayonaise€27,50
Goujonettes van tongschar met tartaarsaus€16,00/26,00

 

Suggesties van de Chef: Hoofdgerechten

Huis bereide rundertartaar, sla en frietjes€23,50
Kabeljauw op de huid gebakken met groene kool€31.00
Tarbotin Schaapskooi€32,00
Bouillabaisse van Noordzeevis en rouille

€29,50

Enrtecote, met saus naar keuze€38,00
Fazant met appeltjes en fine champagne saus (2 pers)€59,50
Fazant met witloof à la brabanÇonne (2pers)€59,50
Hazenrug met lichte pepersaus (2pers)€62,00
Hoeve-patrijs met herfstgarnituurtjes€39,00

Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.